Compatibilitate Taur - Leu

    
Taur si Leu, Pamânt senzual si Foc teatral...

Sunt multe calitati care va unesc... Amândoi posesivi si fideli, amândoi interesati de activitati culturale si de un camin îngrijit.

Dar atâtea care va despart!! Tu vrei sa ai un sentiment de siguranta în viata, o baza solida, dovezi de iubire, Leul are nevoie sa fie în centrul atentiei (asta înseamna în afara caminului), sa fie aplaudat la scena deschisa si, mai ales, sa fie respectat. O sa se-ndragosteasca de complimentele la care Taurul e maestru, si o sa ceara mereu mai multe si mai multe... fiindca are nevoie sa se stie în fruntea listei, number one. Iar tu n-o sa-ti dai seama ca trebuie chiar mereu mereu sa-i spui Leului ce nemaipomenit este, ce frumos e, ce destept si superb este, ce inima larga are (ARE, sa stii!)... La un moment dat, biata felina o sa se întrebe daca te-ai "desdragostit" de ea! Asa ca atentie la acest hop în comunicare.

Dat fiind ca Leul se pricepe sa initieze proiecte iar tu sa le pui în practica, aici o sa fie o combinatie perfecta între voi doi : de cum va întâmpina o piedica, Leul o sa se uite crucis, cu o expresie de genul "ASTA n-are ce sa caute aici! nu era în plan!!!", iar tu, cu rabdare si perseverenta, ai sa depasesti obstacolul sau ai sa-ti ajuti Leul sa înteleaga de ce lumea nu este perfecta si de ce proiectele de orice fel au nevoie si de o baza solida, facuta din rezistenta si perseverenta.

Amândoi sunteti înclinati spre lumea materiala, desi în moduri diferite : tu pentru ca materialul este o alinare pentru nevoia ta de forme si concret, iar Leul pentru ca îi satisface ambitiile de succes si reprezinta pentru el o dovada a împlinirii.

Si tot materialul va desparte : sampania care-i place Leului, de calitate superioara, de soi ales si cu un pret fantastic, pe tine te face sa te gândesti numai la un singur lucru : "nu cheltuie cam mult?" Taurul e genul "da-mi banii, sa-i pun la banca", iar Leul îi vrea ca sa traiasca elegant. Oricum, stiti amândoi sa faceti bani, asa ca, o data stabilit cine-i la cârma (DACA o sa ajungeti la vreun compromis pe tema asta), lucrurile or sa mearga bine. Compromisul însa... e cam greu de obtinut : nici unul dintre voi nu e flexibil. Daca esti dispus sa cedezi din când în când, poate ca asta va mai îmbuna felina, dar atentie mare la nevoia Leului de a fi conducator!

Nu uita ca Leul este guvernat de Soare, iar tu de Venus, planeta dragostei si a frumosului. Soarele, stiu pâna si copiii, e centrul sistemului solar. Asa ca si Leul trebuie sa fie mereu în centru, meritele sale trebuie mereu recunoscute... În mare parte, viitorul relatiei depinde de cât de mult esti dispus sa lasi de la tine si de cât de bine vei putea accepta egocentrismul Leului (care nu e rau intentionat).

Însa nici Taurul, nici Leul, nu sunt animale prea usor de îmblânzit. Când va certati, nu ies scântei, se lasa cu incendii...

Daca ai sa stii sa înconjuri Leul cu admiratie sincera, cu laude la fel de sincere, cu dragostea pe care stii atât de bine sa o oferi... poate ca ai sa-l îmblânzesti. Dar Focul stins nu mai e Foc, si în curând Leul o sa vrea sa plece spre alte orizonturi.

Sexual, numai pasiunea nu va lipseste. Amândurora va place sa faceti dragoste încet si cu arta, iar dorinta de a fi adorat a Leului îsi va gasi o împlinire perfecta în arta ta de a iubi. Leul este foarte generos si are într-adevar o inima larga, asta o sa îti placa. Te va iubi dramatic, teatral, înflacarat : asa stie Soarele sa iubeasca. Hm, cam cel mai bun motiv ca sa ramâneti împreuna... Daca este de ajuns? Numai tu poti sa stii!

Vezi si alte zodii: