Compatibilitate Taur - Pesti

    
Taur si Pesti, Pamânt senzual si lacuri visatoare...

Pentru un Taur, Pestele chiar este o combinatie perfecta, cu poezia lui ciudata, cu sensibilitatea, întelegerea si spiritul de sacrificiu care caracterizeaza acest nativi aflat sub semnul lui Neptun cel datator de vise si ceturi. Pestele te va învata subtilitatea vietii traite la nivel artistic, altruismul, iar tu ai putea sa-l mai scoti în lume, sa-l ajuti sa aiba încredere în sine si, mai ales, sa-i dai o baza materiala (Pestii nu prea le au cu banii, nu-i intereseaza chestiile astea atât de lumesti), sa-l înveti sa-si administreze mai bine banii si sa nu se mai lase exploatat. Va veti simti bine împreuna, iar Pestele te va întelege si aprecia foarte mult, fiindca admira si respecta soliditatea si perseverenta, tarmurile si tarâmurile pe care se poate baza. În curând, însa, ai sa realizezi ca Pestele asta n-are nici un oscior de realitate-n trup! Nu-i nimic, ai sa-ti spui, ai tu simt practic cât pentru doi. Pe deasupra, nativului din Pesti îi place sa fie condus, asa ca si la capitolul asta combinatia este perfecta.

Pestele nu are un ego prea proeminent (unii înca se mai întreaba daca zodia asta ARE sau nu o personalitate proprie!), el este apa care ia forma oricarui vas, asa ca se va adapta foarte repede la stilul tau de viata. În plus, un dus rece de realism îi face bine din când în când si stie sa aprecieze un sfat bun. N-o sa se sprijine nici prea mult pe tine : cel mai adesea, are propriile lui planuri si proiecte.

Când se îndragosteste, nativul din Pesti se îndragosteste cu sufletul, cu trupul si cu mintea, si pentru el dragostea este o experienta aproape mistica. Asta s-ar putea sa te enerveze uneori, dar în general este atât de dispus sa lase de la el, încât obtii usor ceea ce vrei. El, pe de alta parte, o sa se înfioare îngrozit când o sa te vada cum tot strângi bani si-i pui deoparte, asta nu-i normal în lumea în care traieste el si nici nu întelege goana asta dupa lucruri materiale. Asa ca, e clar, daca o sa aduca cineva bani în casa, tu vei fi acela : chiar daca Pestele este barbat, el nu face bani de dragul banilor, el doar îsi face meseria cu pasiune... Singura problema s-ar putea sa apara când o sa-l vezi cum cheltuieste ca sa ajute copii orfani ori batrâni neajutorati, ca sa-i ia nu stiu ce vecinei de la etajul 7, ca îi e mila de ea, sau pur si simplu fiindca îi place ATÂT de mult sa dea, sa ofere. Asta o sa te cam calce pe nervi, fiindca tu nu întelegi porniri din astea, nesanatoase : banii trebuie strânsi si administrati cu chibzuiala, nu dati pe nu- s ce vaza cu picturi simbolice, fara de care Pestele nu mai poate sa traiasca.

De fapt, chestia cu banii ar putea fi singura voastra problema : Pestele da fara sa astepte nimic în schimb, iar Taurul (ca si noi, ceilalti, de altfel), nu prea pricepe chestiile astea!

Fidelitate? Da, Pestele are si asa ceva în stoc si o ofera cu drag, ba chiar fara sa ceara prea mult în schimb. Cu greu se hotaraste, ca si tine, dar hotarârile lui sunt ferme.

Cel mai bine se amesteca apa si Pamântul la nivelul relatiilor fizice. Pentru nativul din Pesti, sexul este o experienta aproape mistica, ceea ce - în combinatie cu darul tau de a face dragoste, mostenit de la frumoasa Venus, ce-ti este stapâna a zodiei - nu poate duce decât la perfectiune. Aceasta este o dragoste care dureaza. Tandretea si afectiunea? Pestele are si de dat la altii. Fiind si imaginativ, sexul cu el poate fi mereu o experienta interesanta, mai ales pentru un Taur care iese greu din tiparele care-i plac atât de mult. Tu te pricepi la forme si realitati, la tangibil. Pestele este adesea exotic si uneori chiar ciudat, asa ca, uneori, o sa te cam chinuie întrebari de genul : "auzi, dar chiar TREBUIE sa manânc toate chestiile astea la lumina lumânarilor? Nici nu vad ce bag în gura!" Daca poti sa o iei pe drumul creat de el, ai sa descoperi o lume eterica si fascinanta. Numai sa nu-ti lasi Pestele sa o ia prea mult razna - are aceasta tendinta în tot ce face. Daca, pe de alta parte, ai sa-l iei cu chestii practice, încercând sa-i scoti capul din nori... o sa-l dezumfli complet, asa ca mai usor cu prozaismul în preajma lui, altfel îl pierzi de tot si, în general, Pestele când pleaca, pleaca pe bune, adica de tot.

Asadar, se poate? Da, cu siguranta, daca esti dispus sa fii iubit într-un fel pe care nu-l pricepi, sa-i accepti Pestelui capriciile si sa intri într-o lume fara nici o baza solida, doar cu multa, multa imaginatie si traire în prezent.

Vezi si alte zodii: