Compatibilitate Taur - Rac

    
Taur si Rac, Pamânt si Apa învaluitoare? Da, ti-ai gasit partenerul dorit. Amândoi vreti aceleasi lucruri : familie, un camin, stabilitate, siguranta... Amândoi sunteti foarte senzuali, iar puterile aproape telepatice ale Racului îti vor ghici dorintele înainte ca ele sa fie rostite. Racul va avea grija de tine, îti va oferi un camin armonios... cum ar putea sa NU mearga bine o relatie ca asta?

Banii înseamna foarte mult pentru amândoi, asa ca poti sa-ti permiti sa cheltuiesti si poti sa contezi pe faptul ca Racul va fi la fel de constient ca trebuie sa munceasca pentru casa, pe cât esti tu. Este cam zgârcit, chiar mai zgârcit decât tine, asa ca dintre voi doi tu vei fi cel care sa cheltuiasca mai mult.

În ce priveste economiile, Racul îsi cumpara cea mai performanta aparatura si o îmbunatateste mereu, sau cea mai luxoasa haina, pe care o poarta 15 ani la rând. Taurul investeste si abia apoi cheltuieste ce-a mai ramas. Amândoi stiti sa perseverati, sa economisiti si sa aveti rabdare. Pe deasupra, daca Racul îsi doreste ceva mult-mult de tot, prefera sa astepte vreo reducere sau sa caute un magazin în care sa cumpere mai ieftin, ceea ce merge perfect cu stilul tau de viata. Taurilor le mai place din când în când sa se dezlantuie cumparând cele mai elegante/sofisticate chestii, din magazine de marca. În fond, frumosul este atât de important pentru un Taur!

Un Rac care are nevoie de bani face economii. Un Taur care are nevoie de bani îsi mai gaseste o slujba. Oricum, desi stilurile voastre difera, important este ca amândoi aveti aceleasi idealuri. Spre deosebire, de exemplu, de un Leu si un Capricorn, care fac bani ca sa câstige respect, un statut social mai bun sau admiratia celorlalti, tu si Racul tau aveti nevoie de ei ca sa va faceti viata mai frumoasa.

Sexual, datorita stilului tau atât de unic, îndreptat spre forme, si sentimentalismului de care orice Rac debordeaza, totul o sa fie ca o muzica a sferelor : nimic grabit, nimic prea repede sau care sa strice armonia detaliilor. Racul o sa-ti lase bilete de dragoste pe unde nici nu te gândesti (e foarte romantic, guvernat de Luna), o sa aprinda lumânari prin dormitor si o sa-ti faca declaratii de iubire cu voce tare. Ce ati putea cere mai mult unul de la altul?

Tendinta ta protectoare va fi foarte folositoare în relatia aceasta : Racului îi trebuie multe dovezi de iubire, adesea este capricios, si cel mai adesea nici nu stii din ce-i vin toanele. Daca n-ai dat cumva de cel mai capricios Rac din lume, micile cutremure de Pamânt pe care o sa ti le provoace toanele ocazionale (aparent din senin; daca nu esti atent la detalii, nici nu stii de ce i s-a pus pata) le vei putea rezolva perfect cu calitatile tale de sfatuitor.

Asadar : o relatie facuta sa mearga. În majoritatea timpului, nici macar nu trebuie sa depuneti vreun efort.

Vezi si alte zodii: