Compatibilitate Taur - Sagetator

    
Taur si Sagetator? Sa nu te astepti la dragalasenie si Focuri de artificii... Ai de lucru mult ca sa rezisti lânga un Sagetator, si mai ales ca sa faci un nativ al acestei zodii jupiteriene sa ramâna lânga tine! Totul este atât de diferit la voi...

Ai sa-ti descoperi Sagetatorul plin de energie si de un optimism debordant. Iar Sagetatorul va privi precautiile tale ca pe o dovada de pesimism... Lui îi place sa traiasca viata la maximum, si mai ales sa calatoreasca (tie-ti plac tabieturile, chestiile fixe si bine stabilite, iar ideea de a-ti pune lucrurile într-o valiza ca sa haladuiesti sapte ani prin Tibet nu-ti surâde prea tare...).

Totusi, Sagetatorul este un semn mutabil, adica flexibil, adaptabil. Deci, daca ai sa reusesti sa-i câstigi dragostea, va face mai multe compromisuri decât esti tu dispus sa faci, si va încerca sa se schimbe (ceva ce tie îti cam repugna, chiar si ca idee). Numai chestia asta cu calatoriile s-o rezolvati, lui chiar îi place la nebunie sa se plimbe, sa iasa afara, sa faca sport, în timp ce Taurul imobil prefera o masa buna si un film la televizor.

Tu esti mai interesat într-o relatie de durata, în timp ce Sagetatorului îi e cam frica sa nu-si piarda îndragita-i libertate daca se casatoreste sau intra într-o relatie de lunga durata. El este semnul celibatului : individualitatea si libertatea de miscare sunt hotarâtoare pentru un Sagetator. Cu posesivitatea ta, s-ar putea sa se nasca ceva scântei si chiar un incendiu pe tema asta! Nu încerca sa-ti îngradesti Sagetatorul, fiindca asta nu suporta si o sa fuga de nici n-o sa-i vezi urmele!

Ca si cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, felul în care fiecare dintre voi se exprima este radical diferit de al celuilalt. Tu te stii rational, de încredere, stabil si insistent. Stii ca nu toate adevarurile trebuiesc neAparat spuse, iar Venus (stapâna zodiei tale) te face foarte diplomat, dându-ti impulsul de a gândi de zece ori înainte de a spune ceva. Sagetatorul este atât de direct si de "ce-i în gusa si-n capusa", încât uneori poate chiar sa raneasca prin aceasta sinceritate dura. Iar tu, fiind cel mai aproape, va trebui sa suporti din plin efectele acestei caracteristici, adica sa te astepti la evaluari precise, calme, dar care taie-n carne vie si n-au pic de diplomatie în ele. Daca-l întrebi de ce-i asa de crud, o sa-ti spuna simplu : "nu tu ai vrut sa-ti raspund??" Totul depinde de cantitatea maxima de comentarii si adevaruri taioase pe care poti sa o suporti tu.

Financiar, va întelegeti bine, sunteti pe aceeasi lungime de unda. În ceea ce priveste munca împreuna, sunteti parteneri perfecti, fiecare îl completeaza pe celalalt.

Sexual, Focul intern care arde-n fiecare Sagetator te va uimi. Dar nu este foarte sentimental, parca face sport când este în pat, iar pentru tine dragostea este ceva spiritual si mult mai romantic decât pentru un Sagetator. Aceasta aparenta superficialitate sentimentala a Sagetatorului o sa te întristeze si ai sa începi în curând sa te întrebi daca o relatie poate rezista fara romantism. Desigur, poate ca alte aspecte (astrologice) dintre voi pot îndulci relatia, dar, una peste alta, nu prea sunt sanse de reusita între un Sagetator si un Taur.

Asadar, poate sa mearga? Daca vei fi dispus sa te adaptezi zi de zi la situatii noi, sa te schimbi si sa accepti stilul de viata al Sagetatorului, daca Sagetatorul va putea fi învaluit de senzualitatea si pragmatismul tau – da. Dar cât va trebui sa dati fiecare si ce veti primi în schimb? Gândeste-te bine înainte de a începe o relatie cu un Sagetator.

Vezi si alte zodii: