Compatibilitate Taur - Scorpion

    
Taur si Scorpion, iata o combinatie care poate fi fericita.

Amândoi aveti o vointa de fier, hotarâre si entuziasm. Nici unul nu este indiferent la ce se petrece în jur. Când ti-ai întâlnit Scorpionul, ai simtit probabil o unda de fascinatie ce te înconjura, învaluindu-te. Ai observat calitati pe care ai vrea sa le poti avea si tu. Scorpionul este atât de fermecator, încât te si înteleg!

Sunt câteva similaritati superbe între voi, dar si câteva diferente care va fac sa fiti aproape opusi unul celuilalt.

Nativul acesta de Apa este misterios, emotiv, sentimental, dar în acelasi timp introvertit : cu greu vei patrunde în sufletul sau. Pentru el, a se dezvalui în fata cuiva este ca si cum s-ar darui. Iar înainte de a face aceasta trebuie sa fie siguri ca merita. Chiar si daca-ti cunosti Scorpionul de ani de zile, tot ai sa descoperi ca sunt parti ale sufletului sau care ramân ca o corola de minuni, imposibil de înteles. El guverneaza lucrurile ascunse sub oglinzi de ape linistite si poate coborî în profunzimi nebanuite, când e vorba de sentimente. Sub aparenta lui calma si aproape rezervata, se afla o cascada clocotitoare de sentimente ce se vor descoperite, întelese, apreciate : iar la asta chiar ca te pricepi!

Scorpionul este în buna masura semnul obsesiilor : la el, iubirea e iubire pâna la moarte, dar si ura e la fel! Nimic caldut, nimic pe calea de mijloc. Este gelos, dar asta nu-l deranjeaza pe Taur, fiindca si pentru tine gelozia si posesivitatea fac parte din iubire. Adesea nu-si poate controla sentimentele, de aceea nici nu se deschide atât de usor. Sub aparenta lui putere se afla o fragilitate nebanuita, pe care, daca o vei descoperi, o vei iubi, fiindca este frumoasa, iar taurul este atras de tot ce tine de estetic. Abordarile tale realiste, calme, or sa fie foarte binevenite pentru un Scorpion, fiindca mai trebuie si el sa învete cum e sa iubesti calm, constant si sa mergi pe calea de mijloc.

Dar nu prea îi place sa-si discute sentimentele, iar Taurul nu e dintre zodiile care sa se intereseze periodic de starea partenerului ca sa vada daca s-a schimbat sau nu ceva în sufletul lui... asa ca sa nu te miri daca o sa aiba o criza de furie necontrolata la un an jumatate dupa ce l-ai suparat cu ceva!

Scorpionul are o intuitie de speriat : parca ar fi ghicitor! Dar nu îi cere explicatii logice, practice, concrete... el nu-si are izvorul intuitiei în aceasta lume a rationalismului, asa ca nu stie sa spuna de unde stie ceea ce stie : el doar stie, pur si simplu. Nici el nu pricepe de ce sau cum.

Amândoi sunteti semne fixe, asa ca sunteti hotarâti si perseverenti. Dar, iarasi, nici unul nu e prea adaptabil, usor de schimbat sau usor de urnit din opiniile sau convingerile sale.

Toate astea trebuie sa te avertizeze ca, atunci când esti cu un Scorpion, comunicarea are nevoie de oarece impulsuri, uneori poate sa stagneze, alteori sa se blocheze fara motiv aparent.

Din fericire, Scorpionul este bun la facut bani, asa ca la capitolul asta aveti un OK stelar. Zodiile voastre sunt amândoua orientate catre material, iar asta va va ajuta în depasirea unor probleme adesea spinoase în multe cupluri. De asemenea, Scorpionul prefera, ca si tine, sa investeasca decât sa cheltuie, iar ca negociator este excelent. Curând, chiar si cel mai Taur dintre Tauri o sa ajunga sa respecte felul în care stie Scorpionul sa faca bani sau sa-i cheltuiasca.

Amândoi sunteti rezervati si nu prea va place sa va plimbati prin baruri, restaurante sau locuri cu multa lume, asa ca petrecerea timpului liber va fi o placere. Gelosi si posesivi amândoi, aveti aceeasi idee despre relatiile între sexe si foarte curând o sa va gânditi la casatorie.

Sexual, Taurul, expert al formelor (si deci al mângâierilor), va împlini toate visurile unui Scorpion, ale carui sentimente, totusi, sunt uneori atât de puternice încât pâna si tu te vei simti depasit (cascada de care vorbeam mai sus...). Dragostea fizica este pentru Scorpion o experienta spirituala în aceeasi masura ca si fizica, si orice Taur care se respecta (adica cu picioarele pe Pamânt) o sa înteleaga mai greu acest lucru la început. Poate ca va trebui sa cobori mai adânc în sufletul tau si sa gasesti resurse mai mari de romantism si sensibilitate. Scorpionul este semnul iubirii fizice, asa ca sa te astepti la o noapte de pasiune cum n-ai mai vazut, fiindca în pat este vulcanic de-a dreptul, asa semn de Apa cum sunt ei!

În concluzie : nu e usor. Comunicarea, sentimentele... multe va despart. Dar sunt atâtea care va apropie, încât merita o încercare – daca reusesti sa fii cât poti tu de sensibil (si înca un pic).

Vezi si alte zodii: