Compatibilitate Taur - Taur

    
Taur si Taur. Asta da, relatie solida! Sunteti atât de posesivi amândoi, iar devotamentul este atât de important pentru fiecare, încât relatia ar putea dura mult (si bine).

Tie-ti place sa poti avea încredere într-un partener – iar într-un Taur ca si tine, sigur poti sa ai încredere! Taurilor le place sa aiba timp sa-si arate sentimentele, si fiindca sunteti amândoi atât de senzuali, de "tactili" (simtul formelor este foarte dezvoltat la Taur), o sa aveti momente de vis împreuna, cu siguranta.

Taurul este guvernat de Venus, asa ca amândurora va plac lucrurile elegante, de calitate, placerile vietii nu sunt de neglijat pentru nici unul dintre voi, fie ca este vorba de a mânca sau de a face dragoste. Cei ce sunt guvernati de planeta frumusetii au o nevoie aproape instinctiva de frumos în viata. Aici o sa va întelegeti perfect : amândurora va place confortul, sunteti practici, politicosi, toleranti, si împreuna formati o pereche pentru care stabilitatea este mai importanta decât orice.

Tocmai aici s-ar putea ivi o mica problema : prea multa stabilitate, prea multa nemiscare, lipsa de initiative mai mult sau mai putin nebunesti... Taurului nu îi place schimbarea, dar uneori ea este necesara si atât de benefica. Primul pas e mai greu.

V-ar trebui putin mai multa pasiune si simt al aventurii, iar pe acesta din urma chiar ca nu-l aveti nici unul. Iar daca mai ajungeti din când în când sa va si certati, e vai si amar, nici unul nu cedeaza, amândoi sunteti caposi si va urniti greu.

Taurilor ca voi le place sa aiba timp sa-si clarifice emotiile sau sa ia hotarâri, dar, uneori, asta pur si simplu nu este posibil. Însa, din fericire, între doi Tauri asta nu va fi o problema, fiecare îl întelege pe celalalt intuitiv, ca pe sine însusi.

Sexual, cu abilitatile voastre pentru forme si senzualitatea înnascuta, totul va fi perfect, dragostea va curge lin între voi, fara revarsari sau piedici. Dar, pâna la urma, dupa un timp, unul tot va trebui sa ia initiativa si sa mai aduca o raza de imaginatie în plus, altfel lucrurile vor deveni plicticoase.

Vezi si alte zodii: