Compatibilitate Taur - Varsator

    
Taur si Varsator. Atractia dintre Aer si Pamânt... cât poate dura oare? Nu prea mult, daca întrebi stelele.

Varsatorul tau are un farmec aparte, misterios si învaluitor. La început. Este distant, uneori chiar rece, analitic, intelectualist (semnul inventatorilor, de!), si mintea sa te va fascina. Adesea sunt genii în profesia lor, tot ce e nou îi atrage, chestiile tehnice nu-s o problema pentru ei si se gândesc serios la ziua de mâine. Rolul Varsatorului pe Pamânt se spune ca ar fi acela de a rupe structurile existente si de a le înlocui cu altele mai bune. Of, iar când un Taur aude "structura" si "rupere" în aceeasi propozitie, aproape ca moare de frica. Taurul e cu stabilitatea, cu chestiile fixe, greu se hotaraste pâna si sa-si ia alta pereche de pantofi în picioare, daramite sa SCHIMBE lumea? De ce sa nu pastram ceea ce avem? întreaba Taurul, iar Varsatorul începe sa-i explice ultimele tehnologii care or sa revolutioneze lumea!

Taurul traieste în prezent, Varsatorul în viitor... decalaj important, care va sta adesea în calea comunicarii. Tie-ti place sa fii bine privit, îti pasa ce zice lumea, pe Varsator nu-l intereseaza asa ceva sub nici o forma.

Ca personalitate, tu esti romantic, cald si stii sa daruiesti mai bine ca oricare altul. Nici Varsatorul nu-i departe, dar se exprima atât de diferit. El este guvernat de planeta Uranus, a individualismului, care-l face sa fie adesea oarecum distant : îi e frica sa se apropie prea mult, ca sa nu-si piarda personalitatea. Iar lânga un Taur posesiv, Varsatorul se sperie repede.

Tu, guvernat de Venus, planeta dragostei, a emotiilor, a sentimentelor, nu întelegi frica asta de apropiere, dar pentru un Varsator, descoperirea sinelui este aventura vietii sale. Cu frecventele tale crize de gelozie si posesivitate, ai sa înrautatesti lucrurile, asa ca, daca chiar vrei sa mearga treaba între voi, las-o mai moale cu "esti al meu/esti a mea".

Daca nu v-am spus de ajuns, sa va mai povestesc si despre faptul ca amândoi sunteti semne fixe, adica încapatânate, perseverente, care nu cedeaza si stabile în parerile si personalitatea lor. Iar asta chiar ca va fi unul din cele mai mari impasuri, fiindca nici unul dintre voi nu este dispus sa dea un pas înapoi, sa se adapteze...

Sexual? Varsatorul este incitant, inventiv, o adevarata minune a lumii! Dar, daca nu ai sa încerci si tu sa fii astfel, o sa te considere prea conservator, prea sentimentalist. Pentru Varsator, a face dragoste e una din chestiile interesante pe care le are omul la dispozitie ca activitate recreativa. Sigur ca e capabil de iubire adevarata (si înca foarte multa), dar are nevoie de o relatie în care sa nu se simta încorsetat. Iar asta e prea mult, prea revolutionar pentru tine. Pe deasupra, la începuturile relatiei va fi greu sa-ti convingi partenerul Varsator ca scopul ultim este casatoria. Pâna si ideea de a apartine cuiva îl îngrozeste!

Desigur, daca aveti anumite aspecte astrologice favorabile, totul poate fi diferit, si nu putini Varsatori si Tauri pot rezista împreuna într-o relatie. Dar, numai din punct de vedere al zodiei, relatia este foarte grea, ca sa nu spunem imposibila.

Vezi si alte zodii: