Compatibilitate Varsator - Balanta

    
Varsator si Balanta. Ei da, iata o posibila relatie totala!

Asta pentru ca exista atâta Aer, încât relatia tinde sa-i cuprinda pe toti si pe toate în sfera ei afectiva.

Cuplul Varsator-Balanta se va simti permanent bine în mijlocul celorlalti - dând petreceri, spectacole, interviuri, angrenându-se mereu în acte de caritate sau în negocieri parteneriale de orice fel.

Un cuplu în care Balanta aduce rafinament iar Varsatorul infinitate, un cuplu în care inima venusianului (Balanta) are capacitatea de a-si sincroniza bataile cu ritmurile cerebrale ale uranianului (Varsatorul).

Nu e firesc? Nu este Venus (iubirea) creatia ultima, dar perfecta, a lui Uranus (Spatiul), realizata însa printr-o sublimare perfecta?

Ceea ce înseamna ca iubirea noastra vine de la Dumnezeu si tocmai de aceea ea este infinita; ca rezonând cu ea, devenim un ocean de fericire pentru noi si pentru ceilalti. Si nimeni altul decat acest cuplu splendid Varsator-Balanta nu are nobila calitate de a ne conecta la astfel de energii sublime, apte sa spiritualizeze sexualitatea grosiera, sublimând-o în forme elevate de arta si cunoastere, printr-o pastrare permanenta în zona inimii - deopotriva umane si Cosmice, Divine.

Vezi si alte zodii: