Compatibilitate Varsator - Berbec

    
Varsator cu Berbec? Ce splendoare si câta explozie!

Un semn de Aer cu un semn de Foc! Nici nu se putea mai bine, deoarece Aerul întretine arderea, iar Focul încalzeste Aerul! Varsatorul este mereu în aer pentru ca el viseaza sa salveze omenirea, iar Berbecul arde permanent de dragul initiativelor si al actiunii.

Ceea ce îi leaga este imprevizibilul. Uranianul Varsator este, oricum, un original si un inventiv - de aici splendoarea relatiei. În schimb, martianul Berbec este întotdeauna un înflacarat care nu gandeste decât dupa ce actioneaza (si atunci de prea putine ori) - de aici, deci, caracterul "exploziv" al cuplului.

Varsatorul si Berbecul se potrivesc foarte bine deoarece sunt activi, plini de intentii, gânduri si fapte mari, unele chiar eroice, iar în anumite cazuri sunt chiar aventurosi. Varsatorul nu va fi niciodata deranjat de nevoia de a conduce a Berbecului (nici macar atunci când barbatul este Varsator si femeia este Berbec), iar Berbecului îi va placea întotdeauna nevoia de libertate si independenta a Varsatorului (mai ales daca Varsatorul este femeia din cuplu) care îi permite sa se pastreze în centrul atentiei.

Daca trec cu bine de primele întâlniri, longevitatea relatiei Varsator - Berbec este asigurata.

Marte (guvernatorul Berbecului) si Uranus (guvernatorul Varsatorului) fac o pereche excelenta daca stiu sa se tempereze, mai ales daca ambii sunt de acord sa evite conventiile si constrângerile de orice fel, bucurându-se de relatia lor, indiferent de continutul pe care i-l vor da (iubiti, prieteni, colegi de profesie, parteneri de afaceri) dupa incandescenta Inceputului.

Vezi si alte zodii: