Compatibilitate Varsator - Fecioara

    
Varsator si Fecioara, sau despre fascinatia puritatii

Da, o fascinatie care îmbina daruirea neconditionata a Fecioarei cu entuziasmul nestavilit al Varsatorului de a salva lumea, ceea ce face ca amândoi sa se proiecteze pe dimensiuni diferite ale vietii, dar la modul real complementar: Varsatorul catre lumile subtile, scotocind memoria akasha-ica a Universului cu inventivitatea lui, iar Fecioara catre aspectele imediate, materiale si concrete, dezvaluind microcosmosul rezonant la nivel terestru cu acest Univers.

Varsatorul îsi sacrifica inima de dragul cunoasterii absolute, Fecioara îsi sacrifica viata personala pentru matusi, unchi, batrani sau alti necajiti ramasi fara sprijin. Varsatorul vede padurea, în timp ce Fecioara vede doar copacii.

La ce alt cuplu veti mai gasi o astfel de ardere interioara, profund purificatoare pentru spiritul divin din noi? Cu un nativ Fecioara care purifica spiritul prin trup si cu un nativ Varsator care purifica spiritul prin minte, astfel încât iubirea divina sa se manifeste plenar prin inima fiintei umane!?

Desigur, exista si riscuri - nu altul decât acela al unor inhibitii si/sau neîmpliniri erotice serioase, daca macar unul pierde din vedere necesitatea stringenta de a-si aminti - fie si periodic - si de celalalt, dar si de propria persoana.

Vezi si alte zodii: