Compatibilitate Varsator - Gemeni

    
Varsator si Gemeni - doi fericiti care plutesc pe deasupra lucrurilor

Aer cu Aer! Ce pretentii putem avea de la ei? Poate doar aceea de a fi mai atenti la planul inimii, ca sa nu treaca pe lânga sentimente. Este o combinatie deosebita, minunata, "aerisita", plina de savoare, unde ideile abunda, sustinute de placerea Gemenilor de a vehicula informatia si de scânteia Varsatorului de a duce aceasta informatie pe culmile cele mai înalte ale mentalului.

Geamanul spune "am o idee" iar Varsatorul exclama "mi-a venit o idee" - si astfel dragostea lor se transforma în miscare mentala manifestata prin conversatie, calatorie, comunicare, întâlniri amicale sau profesionale, cumparari rapide de carti, ziare, DVD-uri sau rezolvarea rapida a obligatiilor telefonice.

Ar fi bine ca ca, din când în când, un fel de "consilier sentimental" sa le sugereze Varsatorului si Gemenilor sa se relaxeze, învatându-i sa acorde atentie corpului fizic prin alimentatie disciplinata si linistita, masaj, joc amoros si sexualitate transfiguratoare, pentru a-si încarca astfel, prin fericire, rezervoarele de spontaneitate de care au nevoie în viata fizica.

Vezi si alte zodii: