Compatibilitate Varsator - Pesti

    
Varsator si Pesti, sau despre daruire neconditionata si sacrificiu suprem

Da, un cuplu pentru suferinte gratuite sau pentru salvarea speciei umane - adica fiecare cu dualitatea lui. Nativul Pesti poate alege directia în acest cuplu daca i se da mâna libera, iar Varsatorul poate decide daca aceasta directie este si necesara, daca va fi luat în serios.

In conditii sociale searbede sau liniare, cei doi pot realiza o casatorie cuminte, cu toate implicatiile care pot decurge de aici. Dar, în momente de rascruce pentru conditia sau pentru specia umana, acest cuplu poate face dovada unor calitati adeseori incredibile. Si asta tocmai pentru ca unul viseaza la capacitate maxima (Varsatorul), iar celalalt se sacrifica de buna voie (Pestii), deoarece amândoi stiu, în esenta lor ultima, ca se afla aici pentru a salva planeta.

Scoateti un cuplu Varsator - Pesti din motivatia lui spirituala si veti vedea ca, practic, le goliti fiinta de viata. Sau, dimpotriva, sustineti-le puternic frenezia si daruirea neconditionata si va veti minuna câte puteti învata de la ei, cei care devin dintr-o data canale de manifestare a energiilor divine ale iubirii.

Varsatorul iubeste tot, fiindca natura lui e solara, libera de orice fel de prejudecati si dornica sa daruiasca. Pestele, la rândul lui, iubeste tot, fiindca natura lui e sensibila si compasiva si dornica sa aline suferinte, preluându-le în inima sa infinita.

Caritabili prin definitie si mari facatori de bine, Varsatorul si Pestii se regasesc fericiti în fericirea si binele celorlalti ca niste calauze anonime dar profund împlinite de o iubire care niciodata nu seaca si nu oboseste, trecând dincolo de limitele obisnuite si experimentând în unele cazuri stari de expansiune a constiintei sau stari de constiinta modificata.

Vezi si alte zodii: