Compatibilitate Varsator - Rac

    
Varsator si Rac? Aer si Apa. Credeti ca e posibil asa ceva?

Putem pleca de la premisa ca Varsatorul e prea mental iar Racul prea senzitiv; putem crede ca Varsatorul este un aventurier înnascut iar Racul este un casnic convins si de moda veche, punând astfel în opozitie o libertate imprevizibila si un conservatorism declarat, adesea orb. Un "gen de care pe care" ce poate imita oricând, într-o relatie de cuplu, celebrul conflict dintre generatii.

Nu este întotdeauna asa. Semnele incompatibile ca Varsatorul si Racul se cauta aunci când le vine vremea sa faca un salt decisiv pentru evolutia lor spirituala.

Racul are nevoie sa învete sa fie liber si sa nu mai depinda de nimeni, iar Varsatorul are nevoie sa învete sa primeasca iubire, sa se lase coplesit, invadat, "inundat" de sentimentele Racului.

Varsatorul poate scoate pentru totdeauna un Rac din cochilia sa închistatoare, tot asa cum Racul îl poate învata pe Varsator sa cunoasca lumea si prin intermediul celor cinci simturi.

Este deci posibila o astfel de relatie, în care creativitatea fecunda a Racului îsi poate gasi expresia si manifestarea prin inventivitatea si originalitatea mentala a Vasratorului.

O relatie în care Racul va plonja catre arhetipurile fundamentale ale omenirii, iar Varsatorul le va concretiza, spontan, în noi productii mentale pentru generatiile care urmeaza.

Adesea, un cuplu Varsator-Rac chiar poate schimba lumea.

Vezi si alte zodii: