Compatibilitate Varsator - Sagetator

    
Varsator si Sagetator - sau despre cum sa cucerim lumea!

A vorbi despre aceasta relatie este ca si cum am citi într-o enciclopedie a tuturor timpurilor: nimic nu ramane ascuns, nestiut sau ne-explorat. Vizionarismul adesea profetic al Sagetatorului va gasi întotdeauna sprijinul si entuziasmul necesar în visele Varsatorului de a îmbunatati conditia umana, iar dorinta Varsatorului de a se plimba nestingherit prin Imparatia Zeilor va avea întotdeauna un adept înfocat în pasiunea de explorator a jupiterianului Sagetator.

Daca ei se si iubesc cu adevarat, atunci, într-adevar, nimeni si nimic nu va putea fisura sau atinge acest cuplu sincer, deschis, adesea pasional, dinamic si caracterizat de o aspiratie reala pentru darâmarea tuturor limitelor.

Sa nu va imaginati ca-i poate speria ceva sau ca vor ceda în vreun fel sau altul la intemperii. Nicidecum!

Sagetatorul cunoaste foarte bine scopul, tinta cea mai înalta a vietii, constelatia pentru care inima lui bate fara încetare. Pentru Varsator nu exista nici o bariera care sa-l opreasca si nici un obstacol de care sa se împiedice.

Ei vor arde împreuna pâna la capat sau se vor desparti de buna voie, ramânând pentru totdeauna prieteni. Scopurile commune, idealurile creatoare si libertatea de a experimenta orice confera relatiei lor durabilitate, stabilitate si chiar o anumita liniste interioara.

Iata de ce, în cazul lor, dragostea curata face ca imposibilul sa devina cu usurinta posibil.

Vezi si alte zodii: