Compatibilitate Varsator - Scorpion

    
Varsator si Scorpion. Ce relatie între Tariile Cerului si Abisurile Pamântului!

Diferenta de nivel maxima! Si o forta pe masura între doua extreme fara de care viata noastra ar fi, totusi, imposibila.

Varsatorul pare sa-si nege originile terestre, iar Scorpionul pare sa uite de idealul sau celest; unul tinde sa se înalte iar altul sa coboare.

Este, practic, o relatie între Semne zodiacale care comunica, cel mai adesea, pe frecvente complet diferite. O combinatie pe care multi o considera imposibila sau foarte dificila, întrucat Varsatorul nu are rabdare cu natura emotionala, introvertita si adeseori geloasa a Scorpionului, în vreme ce Scorpionul va tolera anevoie sau deloc independenta nepasatoare a Varsatorului.

Atractia erotica initiala este stimulatoare, fascinanta chiar, dar toanele imprevizibile ale uranianului si posesivitatea plutoniana pot genera destul de des rupturi relationale.

Totusi, curajosii (daca ne referim la Varsator) sau rabdatorii (în ceea ce-l priveste pe Scorpion) pot atinge, în ciuda tuturor pariurilor si a prognostocurilor defavorabile, fericiri în doi greu de imaginat. Asta pentru ca Varsatorul aduce cu el o stare divina de puritate în iubire, iar Scorpionul o forta irezistibila de regenerare afectiva.

In acest fel, relatia dintre Tarii si Abisuri este cea a schimbului permanent de idei, a stimularii reciproce, în care inteligenta uraniana alimenteaza intuitia si inspiratia plutoniana.

Riscul este acela al fragilitatii Varsatorului în fata unor eventuale atacuri în forta ale Scorpionului.

Vezi si alte zodii: