Compatibilitate Varsator - Taur

    
Varsator si Taur! Ce fericire de necuprins!

Va îndoiti de asa ceva oare? Vi se pare imposibil sau incredibil? Va gânditi cumva ca Taurul este prea "asezat" si prea comod, prea atasat de bunuri si dornic de linistea unui camin îmbelsugat, iar Varsatorul prea rebel si prea "universal", preocupat de lumile lui astrale, ca ei sa gaseasca o cale comuna de întelegere? Daca da, atunci aflati ca ramâneti conditionati de aspectele de suprafata ale relatiei. Si iata de ce:

În realitate, si Taurul si Varsatorul sunt Semne fixe, caracterizate de forta de acumulare - chiar daca Taurul vizeaza bunurile materiale iar Varsatorul bunurile intelectuale.

Si Taurul si Varsatorul sunt niste creatori prin definitie - chiar daca Taurul are un real simt al valorilor estetice "concrete" iar Varsatorul un la fel de real simt al valorilor, dar al celor abstracte. Amândoi dovedesc o mare originalitate, fiind, fiecare în felul lui, un non-conformist, chiar daca venusianul Taur este adeseori încadrat la categoria conservatorilor.

Asadar, uranianul Varsator este un inventiv, un creator în lumea ideilor de avangarda, iar Taurul este un creator în lumea ideilor afective.

Din acest motiv, senzualitatea si caldura sentimentala a unui Taur va atrage si va încânta întotdeauna un Varsator, dornic din când în când de un camin placut, unde sa-si depene aventurile lui astrale. Din acest motiv, spiritul mereu dezmarginit si liber al Varsatorului va fascina si va tine alaturi întotdeauna un Taur dornic ca cineva sa-i primeasca afectiunea coplesitoare, debordând de vitalitate.

Cu alte cuvinte, cuplul Varsator-Taur este un cuplu provocator, oricând capabil sa rastoarne conceptii învechite sau sa promoveze directii estetice noi. Si care, erotic, va sti mereu sa-si "asigure" portia de fericire.

Vezi si alte zodii: