Compatibilitate Varsator - Varsator

    
Varsator lânga Varsator! O relatie spumoasa ca o sampanie si necesara ca un crez!

In momentul în care îi veti vedea, sa nu va mire daca îi veti auzi planuind cum sa reabiliteze fiinta umana la nivel planetar si ce anume sa mai inventeze ca sa câstige timp. Fiindca, în esenta ei, aventura uraniana este o aventura în afara Timpului, tocmai pentru ca Spatiul sa nu mai fie niciodata amenintat de aceasta energie de "eroziune". Caci, daca uranianul îsi pierde Spatiul, îsi pierde chiar ratiunea de a fi. Si inima - nu este ea însasi un spatiu infinit? Iubirea - nu este oare ea însasi un spatiu fara de care nimeni si nimic nu poate sa respire? Atunci? Nu Timpul este cel care trebuie cumva resorbit în aceasta necesara "limitare"?

Iata de ce le este atât de bine celor doi Varsatori, fiindca ei se apara reciproc de orice încetinire, stopare sau deteriorare. Ei sunt singurii care stiu cum sa câstige timp - inventând, inovând, revoltându-se sau adunându-si toti prietenii alaturi, în acte sociale de anvergura sau în proiecte umanitare de viitor, aparent irealizabile.

Aceasta relatie delicioasa si dinamica va fi dincolo de întelegerea celor care îi privesc.

De cele mai multe ori, stimularea intelectuala va fi mai incitanta decât sexul.

Cel mai adesea, cei doi Varsatori gândesc la fel si de cele mai multe ori ajung la o întelegere reciproca, poate chiar telepatica. Acest lucru va genera, odata cu trecerea anilor, si o sincronizare afectiva care, în conditii deosebite de elevare si împlinire spirituala, va dura vieti la rând, în binele tuturor planurilor Creatiei.

Vezi si alte zodii: